Producenten


bij Loes & Krikke kan je terecht voor

100% spelt pizza en gerechten om te delen volgens de seizoenen - ingrediënten geleverd door onze lokale partners die werken met respect voor mens en natuur.

bij het eten serveren wij een mooie selectie natuurwijn van producenten met een verhaal, homemade ice-tea, limonade en kombucha en een locale bieren van Cabardouche.




De confituur van FABRIK, is handgemaakt met héél veel fruit en heel veel liefde door Siege Tratsaert. 

In haar koperen confituurketel, tovert zij op ambachtelijke wijze de heerlijkste confituren tevoorschijn.
Het aanbod is steeds afgestemd op de seizoenen. Telkens een smaakvol product waar fruit de hoofdrol speelt.
Om de smaak van heerlijk zongerijpt fruit ten volle te kunnen proeven wordt er zo weinig mogelijk suiker gebruikt. 


Gepassioneerd door de oorsprong en het verhaal van ons eten, sprong ik in dit chocoladeavontuur en maak ik met veel liefde de heerlijkste repen voor jullie!

Meer dan 10 jaar werkte ik voor Rikolto rond duurzaamheidkwesties van het eten op ons bord en ontmoette ik cacaoboeren in Indonesië en Centraal Amerika. Ik proefde er van de cacaovrucht recht van de boom, liet me verbazen over z'n zoetheid, over de prachtige bosomgeving waarin de bomen groeien, maar ook over de oneerlijke prijzen voor boeren... en de vaak niet zo ecologische en transparante praktijken.

Toen ik voor het eerst originechocolade proefde in 2013 wist ik het zeker 'zó moet chocolade smaken!' en sindsdien ben ik verknocht.

Toen Isabelle en Tom in het voorjaar van 2022 een opvolger zochten, twijfelde ik geen moment. Tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken en een eerlijk en kwaliteitsproduct af te leveren, met een verhaal dat klopt van boer tot bord. Coup de chocolat werkt dus zo puur mogelijk, zonder toevoegingen en gebruikt de strengste kwaliteitsnormen voor de cacaobonen. Het transport van de bonen gebeurt met het zeilschip Tres Hombres vanuit Colombia tot in Amsterdam. Het laatste stuk vanuit Amsterdam tot in Antwerpen plannen we zelf al zeilend te overbruggen.




CARBADOUCHE Ooit had elke Antwerpse wijk wel een of meerdere brouwerijen, nu zijn er nog maar twee officiële stadsbrouwerijen. Bieren Cabardouche wil dit bloeiende brouwerijverleden nieuw leven in blazen. Uit liefde voor het ambacht en de traditie maar met de nodige portie vernieuwing. In september 2019 konden we onze droom waarmaken en opende onze microbrouwerij in Borgerhout. En wel op een heel bijzondere locatie: onder de spoorweg in Borgerhout. Vlak bij De Roma en de bruisende Turnhoutsebaan, Trix, ... en samen met een tiental andere ondernemers die elk ook een spoorwegboog hebben. Elke vrijdag en zaterdag is ons kaberdoesjke open. Kom eens langs en zie je bier live gebrouwen worden!

Een 'kaberdoesjke' zou een Antwerpse verbastering zijn van Cabaret douze. Napoleon nummerde de huizen van vertier of cabarets, zoals ze toen werden genoemd. Het nummer 12 was voorbehouden voor de bordelen. Ons huis van vertier zag het licht in 2012 en zorgt net als de echte 'kaberdoesjkes' voor lekkers achter glas.




Mediterraanse kwaliteitsproducten, rijp geoogst en rechtstreeks geleverd aan uw winkel of restaurant. Via The Food Hub werk je samen met kleinschalige, biologische producenten uit Europa. Ze zijn mede-eigenaar van onze coöperatie en ze bepalen zelf hun prijzen. We vertellen je graag alles over hun radicale werkwijzen en ongeziene passie.

We zijn een klein team met grote idealen. Die vertalen we in onze dagelijkse werking. We zijn verantwoordelijk voor het logistieke werk waardoor onze Mediteraanse producten vers en vol smaak op hun bestemming geraken.

We staan in nauw contact met onze producenten en zijn steeds op zoek naar nieuwe projecten om mee samen te werken.

Je vindt ons in het magazijn in Sint Katelijne Waver, op onze bureau in Leuven of op bezoek bij partners en producenten.